Hoitojen kuvaukset ja hinnat

Aromaattinen joogahieronta

Aromaattisessa joogahieronnassa yhdistyvät syväkudoshieronta ja avustetut venytykset. Hoito perustuu ayurvediseen joogahierontaan mutta aromaattisessa joogahieronnassa käytetään lisänä eteerisiä öljyjä. Syväkudoshieronta lievittää lihasjännityksiä ja avustetut venytykset vapauttavat energiavirtoja ja linjaavat kehoa. Hoito tehdään futonilla.

Salla, 1,5 h / 80 €

Klassinen- ja urheiluhieronta

Tarpeen mukaan myös mobilisointia, osteopaattisia ja passiivisia venytyksiä sekä shiatsusta tuttuja painallustekniikoita. Hierontaöljynä käytän luonnonmukaisia, huippulaadukkaita ja ihoa helliviä öljyjä. Tarpeiden ja toiveiden mukaan voidaan käyttää myös aromaattista seosta.

Salla, 1 h / 60 €

Shiatsu (hieronta)

Shiatsu on japanilainen hoitomuoto, joka rentouttaa ja virkistää, lievittää jännitystiloja, tehostaa hengitystä ja verenkiertoa – ja parantaa näin terveyttä ja hyvinvointia. Siitä voi olla apua monenlaisiin vaivoihin, kuten lihasjännityksiin ja kipuihin, päänsärkyyn, stressiin, uniongelmiin, ahdistuneisuuteen ja ruoansulatusvaivoihin.

Shiatsu tarkoittaa kirjaimellisesti peukalolla painamista, mutta hoitoon voi kuulua muitakin tekniikoita, kuten venytyksiä. Hoito tehdään futon-patjalla ja hoidettavalla on päällään mukavat, kiristämättömät vaatteet. Hoidossa voidaan käyttää myös eteerisiä öljyjä.

Salla, 1 h / 60 €

Intuitiivinen energiahoito

Intuitiivinen energiahoito on kehoa ja mieltä tasapainottava ja rentouttava hoitomuoto. Sen pyrkimyksenä on edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja aktivoida kehon omaa energiakiertoa.

Magdalena ja Priscilla, 1,5 h / 90 €

Intialainen päähieronta

Tämä hieronta keskittyy yläselkään, hartioihin, kaulaan ja päähän. Halutessasi voidaan käyttää öljyä päänahan ja hiusten alueella.

Erittäin suositeltava kaikille jotka tekevät näyttöpäätetyöskentelyä.

Wambui, 45 min 50 €

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus on lempeä ja tehokas perinnehoito, jossa tasapainotetaan koko keho aina jalkapohjista päähän saakka. Hoitaja korjaa kehon virheasentoja ja aktivoi kehon aineenvaihduntaa. Lihasten ja kalvorakenteiden kireyksiä vapautetaan ja kudosnestekiertoa, verenkiertoa ja hermotoimintaa palautetaan luonnolliseen tilaansa. Hoito etenee rauhallisesti ja hoidettavan kehoa kuunnellen.

Tanja, 1,5 h 100 € tai 2 h 120 €

Osteopatia

Osteopatia perustuu ajatukseen kehon omasta parantavasta voimasta eli niin kutsutusta itseohjautumisen periaatteesta. Opin mukaan jokaisen keho tavoittelee terveyttä ja hakeutuu häiriön jälkeen takaisin tasapainoon.

Osteopatia auttaa kehoa vapautumaan rajoitteista. Parhaimmillaan kehon kaikki osat ovat tasapainossa: luusto on oikeassa asennossa, Ensin selvitetään kyselemällä ja käsin tutkimalla kehon tilanne. Sen jälkeen suunnitellaan ja annetaan hoito. Kun vaivan syy poistuu, keho ryhtyy hoitamaan itse itseään. Mielikin rauhoittuu, kun keho pääsee tasapainoon.

Oppilastyönä: Salla, 1 h / 60 €

Rentoutushoito

Rentoutushoito Vapauttaa jännitystä kehosta ja tukee samalla myös mielen hiljenemistä. Hoidon aikana käsitellään heijastealueita ja vyöhykeratoja jalkateristä sekä pään ja niskan alueelta.

Magdalena, 1 h / 70 €

Vyöhyketerapia

Modernissa vyöhyketerapiassa kehon erilaisia kiputiloja ja jännityksiä saadaan helpotettua ja poistettua vyöhykeratahieronnalla, polaarisella painannalla sekä kipukohtia hoitamalla. Hoito on hyvin miellyttävä ja se auttaa avaamaan tunnelukkoja. Hoito sopii kaiken ikäisille ja hyviä tuloksia on saavutettu niin kroonisissa, kuin myös akuuteissa kiputiloissa.

Vyöhyketrapia on hoitomuoto, jossa ihminen nähdään kehon, mielen ja tunteiden kokonaisuutena. Vyöhyketerapialla pyritään auttamaaan kehoa parantamaan itse itsensä tukemalla ja vahvistamalla kehon toimintoja.

Se perustuu ajatukseen, että keholta on löydettävissä kaikille kehon osille ja sisäelimille heijastepisteet. Näiden pisteden painelu vastaavasti tukee ja aktivoi osan tai elimen toimintaa. Hoito koostuu heijasteiden manipuloinnista ja vyöhykeratahieronnasta. Vyöhykeratahieronta on kevyttä, kivutonttonta ja rentouttavaa hierontaa.

Hoito poistaa myös jännitystä ja stressiä kehosta, joten se toimii myös hyvänä rauhoittumiskeinona. Hoitoon voi tulla vaikka mitään vaivoja ei olisikaan.

Moderni vyöhykerepia auttaa mm. näihin vaivoihin:
-Stressi ja unettomuus
– Verenpaine
– Päänsärky tai migreeni
– Allergiat
– Lihas-ja nivelkivut, selkäkivut
– Aineenvaihdunnan-ja hormonitoiminnan häiriöt, vatsavaivat, kilpirauhas -sairaudet
– Kuukautiskivut, lapsettomuus, valmistautuminen synnytykseen
– Lasten ja vauvojen vatsavaivat, uniongelmat, jännitykset

Magdalena, 1 h / 75 €

Tunnevyöhyketerapia

Tunnevyöhyketerapia perustuu elämänkaariteoriaan, jonka mukaan koko elämämme on tallessa kehon muistissa. Varsinkin ikävät kokemukset ja traumat jäävät kehoon ja näin saavat sen oireilemaan erilaisin tavoin. Oman elämämme kokemusten lisäksi, kannamme kehoissamme myös menneiden sukupolvien taakkaperimää, eli epigeneettistä perimää. Keho saattaa muistuttaa meitä käsittelemättä jääneistä tunteista erilaisilla fyysisillä oiereiluilla ja ongelmina ihmissuhteissa. Oireet voivat olla epämääräisiä tai selkeitä, ne voivat ilmetä kehossa tai mielen tasolla ahdistuksina, masennuksena tai riippuvuuksina.

Tunnevyöhyketerapia auttaa nostamaan mieleen torjuttuja tai unohdettuja muistoja ja kokemuksia sinun itsesi määrittämässä tahdissa.

Meillä jokaisella on oma yksilöllinen elämäntarinamme jonka pohjalta hoito räätälöidään sopivaksi. Tässä hoidossa keskitymme löytämään pohjimmaisen syyn oireilulle ja käsittelemään sen, jonka jälkeen kehollinen paraneminen voi alkaa.

Koko hoitoprosessi itsessään on asiakas lähtöinen, terapeutin tehtävänä on vain olla läsnä tukemassa ja auttamassa tunnelukkojen avautumisessa. Keho avautuu jokaisen hoitokerran myötä enemmän, tukahdutetut tunteet ja muistot on helpompi palauttaa mieleen prosessin mennessä eteenpäin.

Hoitojen ja tunnelukkojen avautumien myötä identiteetti selkeytyy/vahvistuu, oma tahto on helpompi löytää ja intuitio paranee. Kehotietoisuus lisääntyy, myötätunto ja ymmärrys itsr kohtaan lisääntyy.

Tunnevyöhyketerapia auttaa mm. näihin vaivoihin:
– Erilaiset kiputilat, fibromyalgia
– Masennus
– Ahdistus- ja paniikkihäiriöt
– Burnout
– Endometrioosi
– Erilaiset krooniset kivut ja sairaudet
– Itsetuntemus lisääntyy
– Itsetunto kasvaa
– Intuitio vahvistuu

Magdalena, 1,5 h / 90 € tai 2 h 110 €

Aukioloajat

Keidas on auki sopimuksen mukaan.
💇🏻‍♀️ Varaa aika kampaamoon
💆🏼‍♂️ Varaa aika hoitoihin
🧘🏽‍♂️ Joogasalin aikataulu

Ota yhteyttä

📍 Ruoholahdenkatu 12, Helsinki
📱 +358 45 787 151 93
📫 feelgood@keidashelsinki.com
📩 Lähetä viesti

Hyvänolon Keidas Oy
Y-tunnus 3143371-4