Hoitojen kuvaukset ja hinnat

Klassinen- ja urheiluhieronta

Aslak, 1 h 60 €, 1,5 h 80 € ja 2 h 110 €.

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus on lempeä, tehokas ja kokonaisvaltainen perinnehoito. Hoito tasapainottaa kehon asentoa ja aktivoi kehon aineenvaihduntaa. Lihasten ja kalvorakenteiden kireyksiä vapautetaan ja kudosnestekiertoa, verenkiertoa ja hermotoimintaa palautetaan luonnolliseen tilaansa.

Tanja, 1,5 h 100 € tai 2 h 120 €

Rentoutushoito

Rentoutushoito vapauttaa jännitystä kehosta ja tukee samalla myös mielen hiljenemistä. Hoidon aikana käsitellään heijastealueita ja vyöhykeratoja jalkateristä sekä pään ja niskan alueelta.

Magdalena, 1 h / 70 €

Vyöhyketerapia

Vyöhyketrapia on kokonaisvaltainen hoitomuoto,  jolla voidaan tukea kehon paranemisprosessia, poistaa erilaisia kiputiloja ja jännityksiä, sekä vahvistaa aineenvaihduntaa ja immuniteettiä . Hoito tehdään koko keholta, elinheijasteita ja vyöhykeratoja hieroen. Hoito on rentouttavaa ja kivutonta, sekä sopii kaikille ikään katsomatta. 

Magdalena, 1 h / 75 €

Tunnevyöhyketerapia

Tunnevyöhyketerapiassa ihminen nähdään kehon, tunteiden ja mielen kokonaisuutena. Hoito metodi perustuu elämänkaari ajatteluun, jonka mukaan kaikki kokemamme jää kehon muistiin ja on sieltä myös muistin palautettavissa. Hoito sopii erilaisten kiputilojen hoitamisen lisäksi, tunnetraumojen ja lukkojen työstämiseen, sekä lisää itsetietoisuutta,  resilienssiä ja tukee oman identiteetin löytymistä. Hoitosuunnitelmat laaditaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden/toiveiden pohjalta.

Magdalena, 1,5 h / 90 € tai 2 h 110 €

Intuitiivinen energiahoito

Intuitiivinen energiahoito on kehoa ja mieltä tasapainottava ja rentouttava hoitomuoto. Sen pyrkimyksenä on edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja aktivoida kehon omaa energiakiertoa.

Magdalena ja Priscilla, 1,5 h / 90 €

Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutuksessa käytetään käsin tehtyjä metallisia äänimaljoja, joita soitetaan hoidettavan ympärillä tai tarpeen mukaan keholla. Hoito rentouttaa mieltä, jolloin myös keho pääsee rentoutumaan.

Aslak, 45 min / 60 €.

Aukioloajat

Keidas on auki sopimuksen mukaan.
💇🏻‍♀️ Varaa aika kampaamoon
💆🏼‍♂️ Varaa aika hoitoihin
🧘🏽‍♂️ Joogasalin aikataulu

Ota yhteyttä

📍 Ruoholahdenkatu 12, Helsinki
📱 +358 45 787 151 93
📫 feelgood@keidashelsinki.com

Hyvänolon Keidas Oy
Y-tunnus 3143371-4