Keitaan etiketti

Keidas on kaikesta rasismista, häirinnästä ja syrjinnästä vapaa alue.

Miellyttävän ja sujuvan kokemuksen varmistamiseksi toivomme kaikilta asiakkailtamme seuraavia huomioita saapuessanne Keitaalle.

Tuntien ja palveluiden varaaminen ja maksaminen

Varaaminen. Suosittelemme tuntien ja palveluiden varaamista etukäteen. Kassalta ja puhelimitse voi myös tiedustella vapaita aikoja. Yhteystiedot ja linkit varauksiin sekä aikatauluihin löytyvät jokaisen sivun alalaidasta.

Maksaminen. Kaikki palvelut voi maksaa paikan päällä. Maksutapoina käyvät korttimaksut, Keitaan omat sarjakortit, Smartum ja Eazybreak, käteinen tai voimme lähettää maksulinkin sähköpostiisi. Kysy meiltä lisää puhelimitse tai sähköpostitse.

Joogat ja meditaatio maksetaan / kortit leimataan ennen tuntia ja kampaamon sekä hoitajien palvelut maksetaan palvelun yhteydessä.

Saapuminen

Tule ajoissa paikalle. Joogasaliin pääsee noin 15 minuuttia ennen tunnin alkua ja ovet suljetaan tunnin alkaessa. Maksa tunti tai leimaa korttisi ennen saliin menoa.

Jooga- ja meditaatiosalissa

Välineet. Keitaalla on joogamattoja ja apuvälineitä. Voit myös tuoda oman mattosi tai joogapyyhkeen. Puhdista lainamattosi ja -välineet salista löytyvillä puhdistusaineilla.

Huomioitavaa kehosta. Joogaan ja meditaatioon tullessasi kerro ohjaajalle, mikäli olet raskaana, sinulla on jokin vaiva kehossasi tai et esimerkiksi siedä voimakkaita hajuja tai suitsukkeita.

Kunnioitus omaan tilaan. Jos et halua, että sinua avustetaan koskettamalla, voit kertoa siitä ohjaajalle tunnin aluksi.

Kampaamossa ja hoidoissa

Allergiat ja muut tiedot.
Kerro mahdolliset allergiat ja muut oleelliset tiedot tekijälle.

Nähdään Keitaalla!

Palaute

Arvostamme palautetta! Jäikö jokin asia mietityttämään? Voisimmeko tehdä jotain paremmin? Saitko loistavaa palvelua? Lähetä palautetta.

Aukioloajat

Keidas on auki sopimuksen mukaan.
💇🏻‍♀️ Varaa aika kampaamoon
💆🏼‍♂️ Varaa aika hoitoihin
🧘🏽‍♂️ Joogasalin aikataulu

Ota yhteyttä

📍 Ruoholahdenkatu 12, Helsinki
📱 +358 45 787 151 93
📫 feelgood@keidashelsinki.com
📩 Lähetä viesti

Hyvänolon Keidas Oy
Y-tunnus 3143371-4

%d bloggaajaa tykkää tästä: