Tarina ja tekijät

Kaikella on aikansa ja paikkansa, sattumaa ei ole: oikeat ihmiset tapaavat juuri oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Niin kävi myös Keitaan kohdalla. Ihmisten kohtaamisista syntyi ajatus paikasta, jossa henkinen ja fyysinen hyvinvointi kohtaavat.

Keitaasta saa kampaamopalveluita, hiuspalveluita afro- ja luonnonkiharille hiuksille, joogaa, meditaatiota, hierontaa, osteopatiaa, shiatsua, joogahierontaa, vyöhyketerapiaa, energiahoitoja, sellerimehua ja paljon muuta!

Keitaassa työskentelee useita kauneus- ja hyvinvointialan tekijöitä. Haemme myös joukkoomme uusia hyvinvoinnin ammattilaisia. Jos haluat tarjota osaamistasi Keitaaseen: lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen feelgood@keidashelsinki.com

Pia

Tukkataikuri sekä jooga- ja meditaatio-ohjaaja

Pialla on vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito parturi-kampaajana. Tämän kampaajan tuolissa saat laadukkaan lopputuloksen lisäksi varmasti vinkkejä hyvinvointiin ja elämään – jos vain kysyt!

Pian joogatunneilla pääset liikuttamaan kehoa lempeästi. Voimansa Pia saa sellerimehusta, soul-musiikista ja loputtomasta uteliaisuudesta, mikä tekee hänestä myös ainutlaatuisen opettajan.

Instagram: piaslow
Soita: ‭+358 50 494 5941‬
Laita viestiä: feelgood@keidashelsinki.com

Priscilla

Kiharakuiskaaja ja energiahoitaja

Priscilla on suomalais-tansanialainen kiharakuiskaaja ja energiahoitaja. Hänellä on laaja ymmärrys kiharien- ja afrohiusten hoidosta ja käsittelystä. Hän kuiskii kiharoihin uutta elämää varmoin ottein.

Priscillan salainen ase on huippuosaamisen lisäksi hymy, jonka edessä kiharatkin taipuvat.

Instagram: hairartistpriscilla
Soita: ‭+358 40 559 2722‬
Laita viestiä: feelgood@keidashelsinki.com

Salla

Hieroja, joogaohjaaja ja osteopaattiopiskelija

Salla on kiinnostunut kehon ja mielen yhteistyöstä, erityisesti stressiperäisten vaivojen hoidosta joogan ja manuaalisen terapian keinoin. Hän on Valviran rekisteröimä koulutettu hieroja, shiatsuterapeutti ja joogahieroja.

Salla on aloittanut osteopatia-opinnot vuonna 2018 ja tarjoaa osteopatiaa opiskelijatyönä.

Salla haluaa tarjota asiakkailleen rentouttavan ja energisoivan hoito- ja joogakokemuksen. Yksillöllisiä ja kiireettömiä hoitoja keholle ja mielelle.

Instagram: salla_virtapyorre
Puhelin: ‭‭+358 50 526 3901‬
Laita viestiä: salla@virtapyorre.fi

Magdalena

Vyöhyketerapia

Magdalena on suomalais-etiopialainen vyöhyhyketerapeutti ja sairaanhoitaja.

Magda on aloittanut erilaisiin holistisiin hoitomuotoihin perehtymisen vuonna 2007 ja hän on opiskellut mm. energiahoitamista sekä reggressio- ja vyöhyketerapiaa. Hän on työskennellyt sairaanhoitajana vuodesta 2008.

Magdan hoitojen tavoitteena on tukea kehon ja mielen yhteyden vahvistumista ja tasapainottamista sekä lisätä itsetietoisuutta ja tukea kehon omaa paranemisprosessia.

Puhelin: +358 40 766 0608
Laita viestiä: feelgood@keidashelsinki.com

Tanja

Kalevalainen jäsenkorjaus ja jooga

Tanja on koulutettu kalevalainen jäsenkorjaaja ja joogaohjaaja. Hän on rauhallinen ja läsnäoleva hoitaja, jonka hoitoon on helppo rentoutua. Tanjan hoitojen tavoitteena on tuoda tasapainoa kehoon ja lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kuljetaan yhdessä kohti kehon ja mielen rauhaa. 

Instagram: tanjajalas
Puhelin: ‭+358 44 550 1933
Laita viestiä: feelgood@keidashelsinki.com

Danai

Therapist and Yoga Teacher

Danai is a certified psychotherapist and yoga instructor from Greece.

Combining psychology with her certification in Vinyasa, Yoga for Trauma and Stress as well as her education in Yin, Ashtanga and Restorative yoga, her goal is to guide people on their path to reconnect with themselves and the world on both conscious and subconscious level, release stress, overcome trauma and recharge their body and mind.

Instagram: iama_yoga_therapy
Puhelin: +358 40 322 1001
Laita viestiä: siamoudanay@gmail.com

Tuomo

Joogaohjaaja

Tuomoa kiehtoo joogan filosofian ja kiinalaisen lääketieteen elementtiteorian syvä viisaus. Tuomo rakastaa musiikkia, laulamista ja lämpöä, erityisesti saunomista.

Tunneillaan Tuomo haluaa luoda turvallisen ja sallivan ilmapiirin ja tarjota kaiken oppimansa myötä holistisia ja tunnelmallisia hetkiä joogan parissa.

Instagram: tuomoyoga
Laita viestiä: feelgood@keidashelsinki.com

Aukioloajat

Keidas on auki sopimuksen mukaan.
💇🏻‍♀️ Varaa aika kampaamoon
💆🏼‍♂️ Varaa aika hoitoihin
🧘🏽‍♂️ Joogasalin aikataulu

Ota yhteyttä

📍 Ruoholahdenkatu 12, Helsinki
📱 +358 45 787 151 93
📫 feelgood@keidashelsinki.com
📩 Lähetä viesti

Hyvänolon Keidas Oy
Y-tunnus 3143371-4